socotec-belgium-invetissement

SOCOTEC Belgium assisteert en adviseert u

ma, 02/21/2022 - 13:44

Uw investeringen plannen is één van de taken waarbij SOCOTEC Belgium u kan ondersteunen en adviseren.

SOCOTEC Belgium is gevraagd te helpen met haar vastgoedstrategie.

Veel klanten hebben al besloten om SOCOTEC te vertrouwen om de staat van instandhouding van hun gebouwen te beoordelen. Om haar klanten te adviseren maakt SOCOTEC gebruik van de modernste tools ("Fair value¹" en "FCI²"), een objectieve methode (K.M.I.S.³) en een evoluerende database (slijtagecurves, eenheidsprijzen), opgebouwd over haar "LCC" (Life Cycle Cost)-missies.

SOCOTEC Belgium voert momenteel een vastgoedstrategie uit voor de vzw MERCURIAN. De missie beslaat meer dan 30.000 m² vloeroppervlak en verschillende soorten gebouwen: kantoor, school, kerk, sporthal en woningen. SOCOTEC-deskundigen voeren een technische audit van deze gebouwen uit, gevolgd door investeringen die over een periode van 10 jaar moeten worden gepland (renovatie, weer conform maken, energieprestaties enz.), afhankelijk van de toekomstige behoeften van MERCURIAN.  

  • ¹Fair value: Rationele schatting van de waarde van een gebouw.
    ²FCI : Facility Condition index: maakt het mogelijk om de toestand van het gebouw te bepalen ten opzichte van de vervangingswaarde van het gebouw.
    ³KMIS : Key Maintenance Indicator System: Bepaalt het onderhoudsniveau van een gebouw, meet het prestatieniveau of de efficiëntie, bepaalt de uit te voeren acties.

 

Contacteer onze experts

avatar-socotec_logo6_0

SOCOTEC team

Send us an e-mail

Send us an e-mail

infobelgium@socotec.com

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op!
infobelgium@socotec.com