De experts van de SOCOTEC Groep ondersteunen haar klanten op korte termijn of bij projecten over meerdere decennia met een reeks op maat gemaakte diensten om alle belanghebbenden te helpen de veiligheid, prestaties en duurzaamheid van hun activa te waarborgen.

SOCOTEC Groep in kerncijfers :
  1 Md €
  geconsolideerde omzet
  10000
  medewerkers
  25
  landen in de wereld

De Groep SOCOTEC handelt als onafhankelijke derde partij en staat in voor de identificatie, de evaluatie en het voorkomen van risico’s. Al ruim 60 jaar begeleiden we onze klanten, bedrijven uit alle sectoren en gemeenschappen, overal ter wereld, op het vlak van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

SOCOTEC biedt een uitgebreid gamma diensten aan op het vlak van inspecties en metingen, ondersteuning en advies, certificatie en vorming van professionals uit heel uiteenlopende sectoren: Bouw en immobiliën, Industrie en energie, Infrastructuur, Gemeenschappen, Diensten, Gezondheid, Distributiesector.

Door bij te dragen aan de optimalisering van hun prestaties, door de beheersing van de risico’s eigen aan hun activiteit, bieden we hen de mogelijkheid om op de behoeften van morgen te anticiperen en de voorwaarden voor een veiligere wereld uit te werken.

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem contact met ons op

Contacteer ons