socotec-affirme-marque-belgique

SOCOTEC bevestigt haar merk in Belgium

ma, 02/21/2022 - 14:35

SOCOTEC bevestigt haar merk in België, na de overname van CIB SA en de toelating van SOCOTEC als lid van CIB ASBL in juni 2014, heeft SOCOTEC in Belgium een nieuwe stap gezet met de overname van het merk SOCOTEC door al haar activiteiten.

SOCOTEC doet van zich spreken in Belgium.

SOCOTEC, reeds tien jaar aanwezig in België, brengt zo vanaf 16 februari 2015 zijn volledige dienstverlening onder een enkele merknaam:

  • Inspecties in de bouw en vastgoedbeheer, de activiteiten van SOCOTEC Belgium BVBA,
  • Reglementaire inspecties van uitrustingen en installaties in bedrijf, activiteiten van de vereniging zonder winstoogmerk BIC VZW, die voortaan de naam SOCOTEC Belgium VZW draagt,
  • Risicopreventie op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu en advies plus vorming over veiligheid en gezondheid op de werkplek, waarvoor de onderneming BIC NV instaat, die voortaan onder de merknaam SOCOTEC zal opereren.

Met deze drie ondernemingen, onder de leiding van Benelux-directeur Alain Misser, realiseert SOCOTEC in België een omzet van bijna 10 mln. € en kan het rekenen op 110 medewerkers, verspreid over 3 vestigingsplaatsen: Kraainem, Bergen en Luik.

Contacteer onze experts

avatar-socotec_logo6_0

SOCOTEC team

Send us an e-mail

Send us an e-mail

infobelgium@socotec.com

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op!
infobelgium@socotec.com