socotec-celebration-du-groupe

SOCOTEC Belgium viert zijn 10e verjaardag

di, 03/08/2022 - 14:40

SOCOTEC België viert haar 10 jarig bestaan en het 60 jarig bestaan van de SOCOTEC Groep. Ter gelegenheid van dit evenement heeft de Groep 250 van zijn klanten en partners bijeengebracht.

De SOCOTEC groep, met zijn 60 jaar ervaring, is een belangrijke speler geworden op het gebied van risicobeheer.

Met de steun van de 60-jarige expertise van de Groep heeft SOCOTEC zich geleidelijk aan gevestigd als een belangrijke speler op het gebied van risicobeheer in Belgium en Nederland. De avond was een gelegenheid om de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar de revue te laten passeren.

De ontwikkeling van SOCOTEC's Belgische dochteronderneming begon met het verkrijgen van de benodigde accreditaties voor technische inspectie activiteiten, zoals de goedkeuringen van Belgische verzekeringsmaatschappijen en de Technische Inspectie Diensten (TIS) voor werkzaamheden in Nederland. SOCOTEC's activiteit in Belgium is ook uitgebreid naar Property Management door de overname van SOPHIA Audit en naar Equipment Verification door recentelijk toe te treden tot de raad van bestuur van de Belgische Industrial Control Association (CIB).

Contacteer onze experts

avatar-socotec_logo6_0

SOCOTEC team

Send us an e-mail

Send us an e-mail

infobelgium@socotec.com

Wil je deel uitmaken van het avontuur? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op!
infobelgium@socotec.com