les-enjeux-du-bim

SOCOTEC Belgium en de uitdagingen van BIM

di, 03/08/2022 - 15:34

De uitdagingen van BIM begonnen in 2018 toen de SOCOTEC Groep een reeks aanbiedingen lanceerde. Om de uitdagingen toe te lichten, heeft SOCOTEC Belgium verschillende presentaties georganiseerd voor belanghebbenden in de bouw- en vastgoedsector. Hier volgt een overzicht van haar acties:

 

SOCOTEC Groep en haar BIM-aanbod.

Op 5 november hebben John Op De Beeck, directeur van SOCOTEC Belgium bvba, en Alexandre Bompard, BIM directeur van SOCOTEC, BIM voorgesteld aan het advocatenkantoor "EQUAL". Dit advocatenkantoor stelt de bestekken op voor vele bouwwerven in België. Dit was een gelegenheid om hen SOCOTEC's strategie en aanbod te tonen om hen te ondersteunen bij deze digitalisering van de bouwplaats.

Op 11 november was John Op De Beeck aanwezig aan de Vrije Universiteit Brussel om aan studenten burgerlijk ingenieur het belang van BIM voor hun toekomstig beroep uit te leggen.

Op 15 november nam SOCOTEC ook deel aan de Carrière- en Stageavond van de UCL. Bij deze gelegenheid kwamen studenten van de Ecole Polytechnique de Louvain (EPL) om te horen over het aanbod van SOCOTEC. De studenten waren geïnteresseerd in de nieuwe mogelijkheden die BIM biedt. Zij begrepen onmiddellijk de aanzienlijke impact van dit nieuwe instrument op hun werkterrein.

Door de BIM-methode aan de verschillende spelers voor te stellen, wil SOCOTEC een referentie worden op dit gebied. Het bedrijf beschikt ook over talrijke hulpmiddelen en expertise om BIM-opdrachten uit te voeren.

*Building Information Model "BIM".

Contacteer onze experts

avatar-socotec_logo6_0

SOCOTEC team

Send us an e-mail

Send us an e-mail

infobelgium@socotec.com

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op!
infobelgium@socotec.com