Onze ingenieurs in de Jubelpark tunnel

De GOB (Gewestelijke Overheidsdienst Brussel) heeft SOCOTEC BELGIUM om een ​​vijfde inspectie van zijn tunnels gevraagd.

De missie die in augustus loopt, omvat de technische inspectie van 27 tunnels in Brussel. De controle heeft betrekking op de technische uitrusting in de hoogte (stuwventilatoren, verlichting, glasvezel, ...), in de beveiligingsnissen (hydranten, telefoons, signalisatie, ...) evenals in de technische ruimtes (pompstations, ventilatoren, schakelkasten,…).

De gecontroleerde tunnels lopen over een afstand van 20 km heen en terug. Onze ingenieurs gaan er gedurende de nacht naartoe om het stadsverkeer niet te verstoren. De VSE-groep werkt mee aan dese missie door onze teams te voorzien van hun platform vrachtwagen om de inspecties van de uitrusting op hoogte mogelijk te maken.

Na zijn interventie zal SOCOTEC voor elke uitrusting een gedetailleerde technische diagnose maken, een analyse van gewenste verbeteringen verstrekken en een actieplan opstellen om de veiligheid op lange termijn in de tunnels te waarborgen.

Indien u meer informatie wenst over onze technische diagnoses kan u ons steeds contacteren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


Share

< Terug naar Nieuws