Toerisme Limburg heeft in juni zijn nieuwe project ingewijd: "Fietsen door de bomen". Het project bestaat uit een 700 meter lang fietspad, verdeeld over twee niveaus. Het pad doorkruist de bossen van Pijnven te Bosland. Onze ingenieurs zijn enkele maanden ter plaatse geweest om de stabiliteit, duurzaamheid en waterdichtheid van de brug, die zich op een hoogte van 10 meter bevindt, te controleren. Het fietspad dat onder de bomen loopt en de samenstelling van de bodem vergroten onder andere het risico op corrosie van de staalconstructie. SOCOTEC kon dankzij zijn analyse, de kwaliteit van de materialen en de constructie controleren, om zo de duurzaamheid ervan te garanderen. Fietsers kunnen voortaan in alle veiligheid het parcours verkennen.

Limburg staat bekend om zijn fietservaringen, waaronder "Fietsen door het water", dat al de harten van veel fietsers heeft veroverd. Je kan alle projecten van Toerisme Limburg ontdekken op hun website: https://www.visitlimburg.be/nl

Als u meer wilt weten over onze stabiliteitsmissies, kunt u een e-mail sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


Share

< Terug naar Nieuws