Park Lane Extensa Tour&Taxis
De wijk 'Park Lane'

Op Tour & Taxis begint vastgoedontwikkelaar EXTENSA met de bouw van 800 wooneenheden en 200 bedden in een woonzorgcentrum en verschillende ondergrondse parkeergarages.

De wijk springt in het oog door zijn hoogwaardige architectuur, ontworpen door een consortium van architecten ( awg, Sergison Bates en noAarchitecten), geselecteerd na een internationale architectuurwedstrijd. De gebouwen ademen de sfeer uit van de rijke Brusselse architectuurtraditie.

Dit project maakt deel uit van een grotere renovatie en het ontwikkelingsplan van de site Tour & Taxis, die uiteindelijk woningen, werkplekken, retail en groen zullen omvatten.

SOCOTEC kreeg de opdracht de technische controle van dit nieuwe ambitieuze district met gesloten dak uit te voeren. Het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van parkeergarages en woongebouwen blijkt een echte uitdaging te zijn vanwege de situatie.

• Nabijheid van de imposante Gare Maritime dat net is gerenoveerd
• Hoge waterdruk door de nabijheid van het kanaal
• De lasten van de nieuwe gebouwen, waaronder 2 hoogbouwen, worden opgenomen door de structuur van de ondergrondse parking

Kortom, technische problemen die onze business verbeteren!

Indien u meer informatie wenst over onze technische controlemissies kan u ons steeds contacteren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

U kan meer informatie vinden over het project PARK LANE op https://www.tour-taxis-residential.com/park-lane/


Share

< Terug naar Nieuws